We zijn een Crowdfunding actie begonnen om onze Jeugdraad in een nieuw pakske te steken. Daar is veel geld voor nodig dus willen we op deze manier proberen om het mogelijk te maken dat we volgend jaar volledig in het nieuw tevoorschijn kunnen komen. Je kunt de actie op onze Facebook pagina "Potteschijterslaand" vinden. Heeft u geen Facebook geen nood wij staan dit jaar weer op de Winterfair op 7 december en daar kan u natuurlijk altijd iemand aanspreken van ons als u een donatie wilt doen.
De Jeugdraad is zeer dankbaar voor alle lieve donaties groot of klein.


Prins Royaal d'n Irste
Prins Royaal is ook dit jaar geïnstalleerd en zal weer voorop lopen tijdens de carnaval 2020. Ook de raad van 11 heeft er weer zin in en kunnen niet wachten tot het zover is. Prins Royaal en zijn raad van 11 wensen iedereen weer een geweldig carnaval toe en hopen jullie tijdens de optocht en feestjes weer tegen te komen.

                                                      Kwékgala 2019
Het Kwékgala is helaas weer voorbij. Wat een top avond was het weer. 9 deelnemers die dit jaar elkaar jureerde op allerlei verschillende criteria. Het unieke is dit jaar gebeurt, we hebben 2 winnaars. De dames van de Raad en de Babes on Tour. Zij mogen allebei hun nummer opnemen. Op de 2de plaats de Raad van 11, 3de plaats CV de Gataopen. Iedereen bedankt voor de deelname, Patrick bedankt voor de organisatie en Werner voor de muziek. De foto's staan op de website bij plaotjes. Veel kijk plezier.


Motto 2020

Ge zou ut maor meej maoke